Prezentare VideoCardul de sanatate: Acasa
Ingrijeste-te de sanatatea ta, comunica mai bine cu medicii!

Cu accesul in sistem pe care il primesti impreuna cu cardul de sanatate ICMed, poti vizualiza centralizat rezultatele investigatiilor, datelor si poti urmari evolutia lor in timp. De asemenea, poti cu ajutorul cardului sa permiti si medicilor accesul la aceste informatii, in timpul consultatiei.

Ca posesor al cardului de sanatate ICMed în străinatate, inainte de a fi investigat in detaliu, poti accesa prin internet informatii importante din fisa ta, traduse automat in una dintre cele trei limbi: engleza, germana, maghiara. Inclusiv interfata de utilizare este in limba aleasa, astfel ca medicul din strainatate va intelege perfect tot despre informatiile pe care doresti tu sa ii pui la dispozitie.

Poti sa notezi in propriul tau dosar valorile masurate de tine pentru tensiune arteriala, glicemie, greutate, etc. Aceste informatii pot fi vizualizate, daca doresti, de medicul tau de familie sau medicul curant, fiindu-i astfel mult mai simplu sa evalueze complet starea ta de sanatate si evolutia ei.

Cu ajutorul cardului de sanatate ICMed, in doar cateva secunde reteta scrisa de medic se transfera in sistemul de gestiune al farmaciei. Avantajul nu se rezuma insa doar la factorul timp, ci si la faptul ca sistemul permite farmaciei cu ajutorul cardului identificarea produsului exact (pe denumire comerciala), recomandat de medic, asigurand astfel continuitatea tratamentului.

Laboratoarele si centrele de imagistica din reteaua ICMed iti faciliteaza transferul direct in fisa a rezultatelor la investigatii. Nu mai trebuie acum sa astepti in plus pana le primesti, nici sa iti faci griji daca le pierzi sau nu le ai la tine atunci cand mergi la o consultatie.